Find en bolig med plads til hest

Det kan være svært at finde den rette bolig, når man har en hest. Der er nemlig en del flere krav til boligen, når der også skal være plads til din firbenede ven. Leder du efter en Lejebolig Skibby eller en lejlighed i Ringsted, hvor du kan have hest, så læs her nogle gode råd til at finde den rette bolig.

Hvad kræver det af boligen af have hest hjemme?

For at du kan have en hest gående derhjemme, er der naturligvis en række krav, der skal være opfyldt:

  • Der er selvfølgelig nødt til at være en stald, hvor din hest kan stå om natten. Hvis din hest er af en særlig robust race, eksempelvis en islænder eller shetlænder, kan et læskur på marken også være nok.
  • Der er nødt til at være et areal, hvor hesten kan gå fri. Oftest fortrækkes en græsmark, hvor hesten kan gå og græsse, men i visse tilfælde kan et tørt område også bruges.
  • En generel ting, når man har hest hjemme, er, at der er brug for plads. Der skal både være et sted til halm, et sted til udstyr og foder og mange andre ting.
  • En ridebane er ikke et krav for at kunne have en hest derhjemme, men kan klart være en fordel. Især hvis du går op i din ridning, er det klart en fordel at have en ordentlig dressur- eller springbane. Hvis ikke dette er en mulighed kan det ofte også fungere at ride på marken eller at ride ture, hvis det mere bare er hyggeridning.

Altså er der mange krav til en bolig, der skal kunne rumme en hest. Så kan man overveje, hvor man har mulighed for at gå lidt på kompromis.

Lejebolig i Skibby

Hvis drømmen er at bo i Skibby, kan det sagtens lade sig gøre at finde et sted, hvor der er plads til at have hest. Skibby er nemlig omgivet af marker og gårde. Så et godt råd er at holde øje med de gårde, der ligger i udkanten af byen. Hvis du får muligheden for at leje en gård omkring Skibby, vil der sikkert være mange muligheder for at få det til at fungere med en hest. Måske der skal bygges lidt eller sættes lidt hegn op, men er helt sikkert muligt.

Fordelen ved at bo i Skibby med en hest, er de store åbne arealer omkring byen, der giver uendelige muligheder for ture på hesteryg.

Lejlighed i Ringsted

Hvis du hellere vil bo i en lejlighed i Ringsted, betyder dette ikke, at du er nødt til at opgive din hestedrøm. Der er nemlig flere rideklubber i byen, hvor du eventuelt kan få din hest opstaldet. Her vil du som regel også få adgang til rideklubbens andre faciliteter som ridebane og græsmark.

Ellers kan det være, at der er gårde i udkanten af byen, der har plads til at opstalde heste. Dette kan være en super god løsning, hvis du ikke har interesse i at være en del at en rideklub.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Der er lukket for kommentarer.