Hold en fest med dyretema

Hvis du bare ikke kan få nok af dyr, kan du tage din kærlighed til dyrene med i tankerne, når du planlægger din næste temafest. En fest med dyretema kan nemlig være super sjov – især for alle os, der elsker dyr. Dyrekostumer fås i alle varianter, så man kan vælge at klæde sig ud som danske dyr eller mere eksotiske dyr som f.eks. en giraf eller leopard. Med en temafest med dyretema vil du få garanti for en super sjov og yderst morsom fest, hvor du formentlig vil få følelsen af, at være i en zoologisk have, hvor alle dyrene er sluppet ud af deres burer. Det kan kun blive sjovt.

Dyreverden: Sådan holder du temafesten

Når man holder en temafest, handler det om at slippe fantasien løs og finde det kreative sind frem. Der er nemlig ingen grænser for, hvor meget du kan gøre ud af forberedelsen og oppyntningen. Selvfølgelig handler det til en vis grad om, hvem der kommer til din fest og om dit forhold til dem. Det vigtigste er dog i sidste ende din indgangsvinkel til temaet. Så er du bare helt vild med dyr, og elsker du at gå i zoologisk have, så er det bare med at slippe din kærlighed til dyrene fri og planlægge en fest med dyreverden som tema.

Skab din egen dyreverden

Der er flere ting, der er vigtige, når man planlægger en temafest. Selvfølgelig skal du gøre op med dig selv om temaet kun skal omhandle omgivelserne og din oppyntning, eller om du også forventer, at dine gæster kommer i kostumer. Melder du ud, at dine gæster bør møde op i dyrekostumer, er du selvfølgelig kommet langt. Med et utal af forskellige dyrekostumer at vælge imellem, skal der nok komme lidt af hvert til din fest.
Ikke desto mindre er din oppyntning stadig en væsentlig del af temafesten. Du skal skabe rammerne for den perfekte temafest. For en fest med dyretema handler det om at skabe et univers, hvor alle slags dyr kan føle sig hjemme. Enten kan der skabes en slags skov af oppustelige træer og sådan, eller også kan du forsøge at skabe en zoologisk have eller Noahs ark. I det her tilfælde kan oppyntningen bestå af mindre dyr f.eks. oppustelige aber eller grise.

Derudover er det også en mulighed at have indkøbt noget ekstra tilbehør, som gæsterne kan iklæde sig undervejs igennem festen. Det kunne f.eks. være et udvalg af forskellige dyrehovedmasker, hvilket med garanti være grobund for høj latter.

Derfor skal du holde en temafest

Du skal holde en temafest fordi, der altid er en hel speciel stemning til temafester eller udklædningsfester. Alle gør noget ekstra ud af deres person, så ingen ligner deres hverdags-jeg. Alle påtager sig ligesom en rolle for en aften, hvilket skaber en sjov og underholdende stemning, hvor folk typisk vil være mere åbne og give slip, da det ikke er deres person, der slipper tøjlerne løs, men en rolle de påtager sig. En fest med dyretema er et super tema for en temafest.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Der er lukket for kommentarer.