Anskaffelse af hund – hvad koster det?

Hvis det er på tide, at der kommer familieforøgelse af en hund, skal der overvejes og vide nogle ting på forhånd. Først og fremmest så skal hunden motioneres hver dag flere gange om dagen. Den skal passes med vaccination, loppekur, ormekur og det rette foder til den enkelte hund. Hvis det er en hvalp, skal den have noget legetøj som den må bide i. Hundehvalpe har det lige som børn når det kommer til tænderne. Inden tænderne kommer rigtigt frem, kløer de. Så hvis du vil undgå forbidte sko og sofaer bør den have nogle tyggeting.

Overvejelser i forbindelse med ferie

Hvis I er familien der elsker at tage på ferie, så hav dette med i overvejelserne inden I skaffer jer en hund. En hund har følelser. Det betyder at hver gang I tager afsted i længere tid, savner jeres hund jer voldsomt meget. Hvis I stadig vil have en hund, så er det en god ide, inden anskaffelsen at have med i baghovedet hvor den skal opholde sig når I er på ferie – med mindre I tager den med jer. Dyrene knuselsker sine ejere, og vil gøre alt for dem. Derfor kalder man hunden for menneskes bedste ven. Elsk den lige så meget som den elsker jer.

Hvad koster det at få en hund?

Hvis man er ny indenfor hundeverden, er det godt at vide at der er flere prisklasser på hunde. Hvis det er en lille hund, kan den godt være dyrere i anskaffelse end en stor hund og omvendt. Det er ikke størrelsen på hunden der bedømmer prisen. Det er racen. Hvis det er en racehund med fin stamtavle og øvrige fine papirer er den dyrere. Hvis det derimod er det man kalder en ”uægte” hund, så betyder det at det kan være en blandingshund uden stamtavle og papirer. Inden anskaffelsen af en hund, bør man vide hvad man vil med en hund – det er ting som:

  • Udstillings hunde
  • Ringtræning
  • Lydighedstræning
  • Jagthund
  • Vagthund i hjemmet
  • Eller bare et nyt familiemedlem

Lån penge til din kommende hund hos Fokuslån

Hvis du ikke har pengene til den hund du gerne vil have, så findes der flere låneudbydere. Du kan først og fremmest spørge din bank om penge, men hvis banken siger nej, findes der andre alternativer. Prøv at anvende online låneudbydere, hvor det er muligt at låne penge på samme måde og vilkår som hvis du lånte dem i banken. Fokuslån er blandt andet en af låneudbyderne som kan findes på internettet. Når man låner penge online, skal man huske at betale dem tilbage. Inden man opretter et lån, bør man:

  • Læse alt med småt
  • Forstå låneudbyderens regler og vilkår
  • Betale hele lånet tilbage til aftalt tid
  • Tjekke lånets renter og gebyrer

Hvis man godkender den lånekontrakt, der kommer tilbage fra Fokuslån, gør man det via sit Nem-Id. Når man har underskrevet låneaftalen, går der oftest kun få timer eller dage inden pengene er på din konto. Der findes flere lån man kan oprette som eksempel forbrugslån og huslån.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Der er lukket for kommentarer.