Giv din hvalp et godt foder

Det er meget vigtigt for din hvalps vækst, at den får et godt hvalpefoder. Når hvalpen vokser, har den brug for nogle bestemte næringsstoffer i en bestemt mængde. Den helt rigtige sammensætning finder du ikke i ethvert hundefoder. Hvalpefoder er også sammensat anderledes end foder til voksne hunde.

Det er vigtigt, at du giver din hvalp et godt foder, når den vokser op. Det mindsker risikoen for fysiske skavanker igennem resten af hundens liv. Risikoen bliver endda betydeligt mindre, fordi hvalpen får det, den har brug for.

Hvalpefoder fra Gilpa

Du kan vælge et hvalpefoder fra Gilpa. Gilpa er en online butik med hundefoder. De leverer dagligt og også til dig, der ikke bor i nærheden. Gilpa forhandler mange mærker, og de har smagsgaranti.

Du har flere mærker at vælge imellem hos Gilpa, så du er ikke tvunget til at vælge et bestemt foder. Du kan også bestille en foderprøve, så du får en mindre portion og ikke skal håndtere en hel sæk.

Få gode råd med i købet

Hos Gilpa kan du også få gode råd til fodring og træning af din hund. Der er mange informationer i webshoppen og på bloggen. Du kan fx læse om, hvor længe du skal give din hvalp hvalpefoder. Det er nemlig også vigtigt, at du ikke giver den det for længe, og lige så vigtigt, at du ikke stopper for tidligt.

Er du stadig usikker på dit valg, efter du har læst lidt, så kan du kontakte dem og få hjælp. Du kan sende en mail eller ringe, og så kan du få rådgivning om, hvilket foder du skal vælge til din hvalp.

Foder på abonnement

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at skaffe foder til din hund, så kan du prøve Gilpas abonnementsordning. Når du har fundet frem til det foder, du bedst kan lide, kan du bestille det med et fast interval. Du kan altså på én gang bestille en masse leveringer, som bliver timet, så det passer.

Et abonnement på hundefoder gør det så nemt, som det kan blive for dig. Du skal ikke planlægge, hvornår du skal bestille en ny sæk. Det har du allerede gjort. Og den kommer automatisk med det interval, du har valgt.

Har du også kat, kan du få kattens mad sendt med i samme omgang.

Giv den rette mængde

Det er vigtigt, at du vælger et godt foder. Det er også vigtigt, at du giver din hund den rette mængde. Du kan ikke altid regne med det, der står på sækken. Det kommer an på hunden og dens hverdag, hvor meget den skal have. Tallene på sækken kan du kun bruge som rettesnor.

Er du meget aktiv med din hund, har den nok brug for lidt mere foder. Så forbrænder den jo mere. Din hunds race og personlighed har også betydning for dens aktivitetsniveau og forbrænding. Det skal altså tages med i dine beregninger. Tør du ikke beregne det selv, så spørg om hjælp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Der er lukket for kommentarer.