Det skal du bruge, når du køber en ny hund

Det er spændende at få en ny hund, men de kræver også en del forberedelse, som man skal have styr på inden. Hvis du ikke har tænkt over disse ting, så kan det hurtigt blive en stor udfordring at have en ny hvalp i hjemmet. Her kan du læse om, hvilke ting du skal bruge til en ny hvalp.

Hundefoder

Din hundehvalp skal selvfølgelig kunne få mad, og det er nemmest at træne den til at spise og god kvalitetsfoder fra starten af. Men hvordan finder man det? På denne side kan du finde det bedste hundefoder i test, som er meget populært blandt mange hundeejere.

Hundesnor

Når du får en hvalp, så opdager du helt klart, at de har super meget energi. Det betyder også, at du skal være klar til at gå super mange ture med din hund. Når man får en ny hvalp, så er de som regel en del vildere end en voksen hund, så det er vigtigt, at du har en snor, når du går tur.

Hundeposer

Når man er ude og gå en gåtur, så er det den perfekte tid for din hund at gå på toilettet. Det er så fint, hvis din hund gør det udenfor, men langt de fleste vil værdsætte, hvis du rydder op efter din hund. På den måde er fortovet fint og ryddeligt til den næste. For at kunne rydde op, så er det rart at have en plasticpose til efterladenskaberne. Det er her, hvor hundeposerne kommer ind i billedet.

Toilettræning

Når man får en ny hvalp, så kan man ikke undgå, at der kommer nogle uheld i forbindelse med toiletbesøg. Hvis du gerne vil undgå, at din stue bliver husets nye toilet, så er det en god ide at starte på toilettræning så hurtigt som muligt. Her findes der en masse udstyr, som kan hjælpe dig.

Legetøj og krammedyr

Når din hund kommer hjem til dig, så er det fint, hvis du har noget legetøj til den. Så har den mulighed for at blive stimuleret, når du ikke har tiden til det. Det er især tyggelegetøj som er vigtigt, da den sagtens kan finde på at finde kreative alternativer til tyggelegetøjet. Derudover kan det også være rart at have et krammedyr til at beskytte din hvalp de første nætter, hvor det hele stadig er meget nyt.

Halsbånd og hundetegn

I Danmark skal hunde med ejere have tegn på. Så når du køber en ny hvalp, så er det vigtigt, at den får halsbånd og hundetegn på hurtigst muligt. På hundetegnet skal du skrive dine kontaktoplysninger, så folk kan finde dig, hvis der sker noget med din hund. Køb et hundetegn her.

Hundekurv

Vi kan godt lide at have et sted som er vores eget, og det gælder også din hvalp. Hvis den har sin helt egen seng i form af en hundekurv, så kan det være nemmere for den at slappe af om aftenen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Der er lukket for kommentarer.